Blogger Widgets

pondelok 31. decembra 2012

once more!



január 
"Jak na Nový rok, tak po celý rok" sa opäť nepotvrdilo a ja som mala fajn prvý mesiac. Boli sme na lyžiarskom, skákala som z okna, mala som fotku v miestnej galérii a prvýkrát som bola von so Simkou.

február
 Začala som piť kávu, so S. a J. sme pokračovali v spazieren gehen, začala som predávať handmade bižu a bola som prvýkrát na čeľustnom (a v 2/2013 pokračujem aaah)
marec
 Mesiac, kedy sme urobili zopár fajn fotiek, mala som generálku so Simkiným Zenitom (haha bez filmu :D), kúpila som si Martensky za 30 centov (ktoré mi mam. vyhodila :D) a očividne fúkal vietor.

apríl
Stretávky so S. a J. sa stali samozrejmosťou, tešila som sa zo slnka, mali sme doma tulipány, plietli sme venčeky z púpav a hojdali sme sa na tržnici :D.
máj
Keď som nafotila najviac fotiek, tešila sa z tepla, jedla čerešne, oslavovala meniny, stretla som sa so super Veronikou a vstávala ráno o tretej kvôli východu ☀.
jún
Začala sa doba fotografickej temnoty-stratila som/zmizol/bol mi odcudzený (?) foťák, ale objavila som čaro analógu, veľa som sa učila, jedla kopy ovocia, zmokla na lezeckej dráhe a obdivovala prielom Hornádu.
júl
Bola som pri mori, takže maximálna spokojnosť, maľovala som trápny abstrakt, začali sa prejavovať moje vskutku zvláštne chute, behávala som a rozbíjala si koleno znova a znova (pamiatka doživotne a na nezaplatenie :D).
august
Toto je už tradične môj najlepší, najšportovejší, najviac karate a najmenej nudný mesiac. Popri tom všetkom som stihla aj kresliť, maľovať, sem-tam niečo odfotiť (na mobil, ehm), zjesť pravidelné dávky cukrov, ktoré sa tvária, že sú vitamíny, takmer každý deň korčulovať, objavovať "nové" cyklotrasy a raz som si dokonca nalakovala nechty :D
september
Som druháčka a stále som nevyrástla (nádej zomiera posledná, však?), často som varila polotovary, nosila prívesky z burzy starožitvostí, robila som už druhý najkrajší prsteň, ktorý som pre seba nikdy nebola schopná spraviť, a dosť veľa sekáčovala.
október
Zistila som, že čaro analógových fotiek je len tažko prekonateľné, kúpila som v sekáči najlepšiu maskáčovú parku, ktorú som asi ani nevyzliekla :D, jedla ananás, Košicovala, tekvicovala a konečne schudla od minulých Vianoc.
november
November bol škaredý upršaný mesiac, ale len čo sa počasia týka. Boli sme na plaveckom, devastovali sme S., kúpila som si najlepšie čižmy, ktoré nepremokajú a páčia sa mi :D, jedla granátove jabká a celkovo veľa ovocia, začala piť hektolitre čaju a učila sa výlučne v noci.
december
Prišla mnou nemilovaná zima, darčeky som zase vyrábala/kupovala na poslednú chvíľu, zasahoval Ježiško, kreslila som Judku, jedla som grep a iné mňamky, ozdobovanie medovníkov opať zostalo na mne, znovu som pribrala, zlenivela a je mi fajn :D

Ak ste sa dostali až tu, gratulujem! Ak nie, chápem :D
Prajem vám všetkým lepší rok 2013!
Ako budete Silvestrovať? Ja ako každý rok s rodičmi, takže už sa teším haha, prajem vám viac srandy!

4 komentáre: